Welkom op de site van MWR Motorboot en Watersport vereniging Reeuwijk

Actueel

Actueel
Op 8 april a.s. gaan de boten welke thans bij de MWR op de werf staan, weer het water in. Deze leden worden hierover binnenkort nader van op de hoogte gesteld. Dit is tevens het moment, als je je boot via een trailer wilt aanvoeren en van de kraan gebruik wilt maken om je boot in het water te laten hijsen, om dat nu bij de havenmeester te melden.

Regenradar

[xyz-ihs snippet="regen-radar"]

Weersverwachting

[xyz-ihs snippet="Weersverwachting"]
parallax background

Waarom wij?

De MWR beschikt momenteel over 125 ligplaatsen en een flink aantal plaatsen op de wal, voor kleine open zeilboten, surfplanken en kano’s.

Een gezellige vereniging op een mooie plek aan de Reeuwijkse plassen.

Ja, ik word lid

Vragen & antwoorden

Hoe regel ik een ligplaats?

Door het formulier in te vullen op de pagina 'Lid worden'. Personen vanaf 18 jaar kunnen lid worden van de vereniging. In het geval u lid wordt, is uw (thuiswonende) gezin automatisch ook (gratis) lid. De tarieven voor het lidmaatschapsgeld en de tarieven voor de ligplaatsen, zowel in het water als op de wal, kunt u vinden op de pagina 'Tarieven'.

Kan ik tijdens het seizoen mijn boot ook uit het water halen?
p>Tijdens de openingstijden van de sociëteit kan de slagboom van het botenterrein geopend worden. De sleutel kan bij de bardienst opgevraagd worden. Buiten de openingstijden kunt u bij uitzondering contact opnemen met de havenmeester Hans Vonk T: 06-36330998.

Kan ik mijn boot ook in de winter stallen?

Begin november hijsen we de boten uit het water. U kunt zich ALLEEN via het formulier in het Kompas opgeven voor een plaats op de wal. Zijn er teveel inschrijvingen, dan gaat de volgorde per datum van binnenkomst van het ingestuurde formulier. Kijk op het mededeling kastje of u in aanmerking komt voor een winterplaats op de wal. Denk er om, er is geen (boot)ondersteuningsmateriaal van de vereniging voorhanden.

X