Kranen van de boten.
maart 24, 2017
Zaterdag 15 april a.s. om 14:00 uur wordt het Vaarseizoen bij de MWR weer officieel geopend.
april 14, 2017

Veiligheid op het water

De Gemeente Bodegraven Reeuwijk, zal in de week vóór Pasen de “week van de Veiligheid” organiseren. Op een van de dagen zal ook “veiligheid bij het varen” het thema zijn. Naar verwachting, zullen zo goed als alle watersport verenigingen de aandacht voor dit thema overnemen en nadere informatie aan hun leden verschaffen.
Zo’n ernstig ongeval als eind verleden jaar, is zo’n gruwelijk drama dat het ons allen dwingt nog eens goed stil te staan bij wat we wel en niet moeten doen met varen. We zullen binnenkort met extra hints en tips op dit thema terug komen. Overigens zullen alle motoren van de MWR, die in gebruik zijn, binnenkort standaard van een schroefbeschermer voorzien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X